Is er een vaatwasser afwasmiddel om oma's oude service schoon te maken met gouden velg?

Noor van der Veen

Ja. Als het antwoord "Nee" was, zou ik nooit antwoorden. Maar ik denk dat je in dit geval moet vragen: "Is het mogelijk om af te wassen met gouden rand?". En het antwoord is zeker: Ja. Dus ik ben al op zoek naar de perfecte velg voor serviesgoed. Ik wil dat het duurzaam, mooi en licht van gewicht is. Het moet ook een groot oppervlak dat is gemakkelijk te reinigen zonder wassen. Maar ik wilde niet veel geld uitgeven voor een velg. Dus besloot ik om de kwaliteit van een paar velg makers te testen en dit resulteerde in mijn ontwerp.

De Velg

Ik begon mijn onderzoek door te praten met een paar servies experts. Ik heb geprobeerd de meest betrouwbare leveranciers te vinden en legde contacten met de grootste producenten in Nederland. De resultaten toonden me aan dat de meeste leveranciers waren het produceren van lage kwaliteit serviesgoed. De resultaten waren ook duidelijk over de kwaliteit van de velg: te dik, te dun, en zelfs niet een goede breedte.

Ik besloot om een velg die kan worden gebruikt voor allerlei gerechten te produceren, en werd zelfs ontworpen om de hoge temperaturen van ovens te weerstaan. Dit kan vrij significant zijn, in vergelijking met Smeg Koelkast Het eindproduct was de Rim De Beker (Rim De Beker is een Nederlandse uitdrukking die "Rim of the World" betekent). De Rim De Beker heeft alle functies die je nodig hebt om een kwalitatief hoogwaardig Servies te maken: Het is gemaakt van roestvrij staal (of geanodiseerd aluminium), het is gemakkelijk schoongemaakt, het heeft een brede rand (de velg is slechts 1/3 van de grootte van een typische serviesrand), en het is niet alleen verkrijgbaar in verschillende maten, maar in verschillende kleuren. De grootte van de velg kan worden aangepast met behulp van een schroef aan de onderkant van de velg. Het eindproduct is zelfs ontworpen om de hoge temperatuur van de oven te weerstaan. Wanneer u de velg in uw serviesschaal, zal het veilig blijven, zal het volledig koel zijn en nog steeds een mooie velg. U de velg ook als houder gebruiken. Voor het eindproduct u gebruik maken van een decoratieve metalen houder die kan worden gevormd als je wilt, of zelfs als een servies deksel.

Mijn blog is niet alleen over de keuken, het is ook een geweldige bron voor informatie en een grote bron van inspiratie om u te helpen het meeste uit uw serviesgoed te maken. Het is een levende en interactieve blog die kan worden bijgewerkt met nieuwe recepten, nieuwe foto's en zelfs met het nieuwste onderzoek en ontdekkingen van de Crockery Guru, dat is de enige expert in de wereld. Ik zal ook een extra helpende hand bieden wanneer u op zoek bent naar meer advies over het onderwerp. Blijf kijken naar de Alexander Curly Guus Kom Naar Huus vergelijking. Ik beantwoord graag al je vragen. Overweeg een vergelijking van gerechten vergelijk. U hier contact met mij opnemen: Noor Van der Veen op gmail of volg mij op Instagram bij NoorVanDV. Het is een interessante reis geweest en ik hoop dat het je aan het denken zet over alle dingen die je maken met je servies. Servies 101: 1. Wat is een servies? Servies is eigenlijk een zak deeg. Het is een product van een bakkerij. Dus eigenlijk: deeg = brood. 2. Wat is een servies croissant? Een croissant is de banketvorm van een servieszak. Een croissant heeft de vulling in een servieszak.