Outdoor bestek plastic of titanium (backpacker)?

Noor van der Veen

Servies. De waarheid is, servies goed is ook goed voor outdoor activiteiten. Je hoeft alleen maar bewust te zijn over de risico's.

Het grootste probleem is dat de metalen en plastic producten worden over het algemeen verkocht in enorme verpakkingen. Dus de grootte van uw servieszak is een belangrijke factor. Het is niet mogelijk om serviesgoed in je rugzak te doen als de zakken te groot zijn. De enige manier om ze in de verpakking te houden is door ze in een afgesloten container te stoppen. Je moet voorzichtig zijn met je tas. Ook Tefal Clipso Minut Easy Snelkookpan 6 L zal een test zijn. Dit is de belangrijkste reden waarom mensen niet gebruik maken van hun pack de hele tijd. Als u uw tas in een afgesloten container stopt, is het altijd mogelijk om iets erin te persen, omdat de verpakking een grote opening heeft. Dus je moet echt voorzichtig zijn met de verpakking die u gebruikt bij het inpakken. Ik weet dit omdat ik veel van dat soort ervaringen heb. Als de verpakking te groot is, kan ik de zak niet gebruiken in een verzegelde verpakking. In tegenstelling tot Koekenpan Groot is het dus veel succesvoller. En dan kan ik er alleen wat dingen in doen, maar niet meer. Ik weet ook niet waarom. Maar er zijn een paar dingen, als je je tas goed inpakt, zal het geen probleem zijn. Maar er is nog steeds een probleem: de opening van de doos zal veel te groot zijn. Je moet het pakket in kleine stukjes snijden en ze vervolgens samen in de doos stoppen. Het lijkt erop dat de grootte van een tas kan een probleem zijn. Dit zal een voorbeeld zijn:

U zien dat de kleine opening op de rug zal het gemakkelijker maken om de kleine stukjes passen, maar als je wilt alles samen te stellen kun je niet. Op dezelfde manier is gerechten vergelijk het proberen waard. Ik weet wat je denkt: "Waarom kunnen we ze niet gewoon in één stuk stoppen en de tas openen? Nou, dat zou veel makkelijker zijn!" Maar in werkelijkheid zou dat ook moeilijk zijn, omdat er geen manier is om ze te snijden. De enige oplossing die je hebt is om een soort van een transparante transparante zak te creëren, en het zou beter zijn om er een te maken van de stukken dan alleen met een stuk, want dan zou het niet passen in het pakket en je zal moeten snijden de stukken individueel.