Over mij

Noor van der Veen

Mijn motto is "Het servies is voor jou!" Ik ben momenteel schrijven over haak, haakvideo, breien, spinnen, en haak tutorials over alle onderwerpen, met inbegrip van haakvorming, haakpatronen, haakvideo tutorials, haakvideo en het internet.

Ik hou niet van het gebruik van woorden die ik niet volledig weet, dus heb ik besloten om mezelf te noemen "De haak Meisje" in plaats daarvan. Het is een nieuwe naam en ik wil een nieuw leven beginnen. Het is erg moeilijk om een deel van een haak gemeenschap die niet 100% eerlijk is, en ik hoop dat deze blog zal een kans om opnieuw te beginnen in een nieuwe gemeenschap en opnieuw beginnen. Ik wil dit niet afpakken van anderen die er al die jaren voor me zijn geweest. Ik hoop ook dat mensen zullen begrijpen dat ik geen crocheter ben, ik ben een breier. Er zijn dingen die ik niet kan doen met een haak haak, en ik ben nog steeds leren. Ik wil die dingen die ik kan doen met deze blog te delen en anderen te helpen.

Ik ben geboren in Amsterdam en ging naar school aan het Amsterdam Institute of Technology, waar ik informatica studeerde. Als gevolg daarvan, ik hou van computers en elektronica zo veel als ik servies goed doen.

Servies is een enorme hobby en hobby van mij. Ik ben een fan van alle serviesgoed van klassiek tot modern (vooral Italiaans). Ik heb een kleine blog over serviesgoed en serviesgoed gerelateerde dingen, en een Facebook-pagina. Ik doe ook wat onderwijs en consultancy op serviesgoed en mijn vrienden en collega's van tijd tot tijd. Serviesgoed, ik vind het een beetje frustrerend om te zien deze producten worden geproduceerd voor een markt en elders verkocht in een andere, en vaak minder dure manier. Dit heeft geleid tot de oprichting van deze blog om serviesgoed gerelateerde onderwerpen te bespreken. Ik zal na foto's, reviews, reviews, foto's, recepten, en alles wat je zou vinden in een "Hoe" boek op serviesgoed.

Mijn carrière

Toen ik klaar was met school en begon te werken als kok, wilde ik servies goed maken dat iedereen tevreden zou stellen. Na wat vallen en opstaan, was het tijd om mijn eigen bedrijf te openen.

Mijn doel is om serviesgoed aan te bieden dat gezond en duurzaam is. Dus ik werk met biologische ingrediënten. Dat geldt ook voor serviesgoed dat is gemaakt van lokale ingrediënten. Sinds een paar jaar heb ik het creëren en verkopen van serviesgoed uit serviesgoed uit de hele wereld. Mijn producten zijn gemaakt van biologische en scharrelingrediënten die rechtstreeks afkomstig zijn van producenten in alle regio's van de wereld. De beste manier om de beste kwaliteit te kunnen leveren is door lokaal geteelde, scharrelingrediënten te gebruiken. Het servies dat ik verkoop zijn serviesgoed dat ik zelf heb gemaakt. Ze zijn allemaal handgemaakt door mij en zijn gemaakt met lokale ingrediënten.