Wat betekent dit 'wasbord' van mijn gerechten?

Noor van der Veen

Het is een teken dat mensen vertelt hoeveel je je eten gebruikt. Dus ik schrijf dit bericht om mijn redenen voor het creëren van de 'natte reiniging' teken op mijn gerechten uit te leggen, en om uit te leggen hoe dit teken kan worden begrepen door alle servies liefhebbers, ongeacht hun kookvoorkeuren. Wat is de naam van deze gerechten?

Waarom heb ik het bord 'natte schoonmaak' gemaakt? Ik hou van serviesgoed en mijn ouders ook. We kochten serviesgoed op hetzelfde moment en onze ouders gebruikt om schoon gerechten de hele tijd. Ik ben enig kind, maar mijn ouders altijd gebruikt om me uit de keuken te houden in deze tijd. Dit betekende dat als ze niet in de keuken, de puinhoop was vaak in hun handen en ik moest opruimen van de puinhoop. Toen mijn oma in het ziekenhuis lag, vroeg mijn moeder altijd: "Waarom heeft ze geen grote pot? Ze is nog maar een klein meisje!" Mijn moeder had een grote pot en dit betekende dat ze vaak zou moeten opruimen van de puinhoop. Dus besloot ik een teken voor hen te maken als ze de grote pot gebruiken om af te wassen. Ik schreef een eenvoudige tekst: 'Natte reiniging, natte reiniging, natte reiniging! Dit is wat we doen!' Het kreeg ongeveer een paar duizend bezoeken. Daarom kan het veel effectiever zijn in vergelijking met gerechten vergelijk. Ik besloot dat ik meer voor de familie zou schrijven. In deze blog probeer ik de verschillende dingen uit te leggen die mensen doen met serviesgoed en hoe ze beter schoon te maken. Ik hoop dat mensen het nuttig vinden. Het lijkt erop dat Servies is een van de meest populaire dingen over de hele wereld. Ik vraag me af hoeveel andere blogs die er kunnen uitleggen wat servies goed is, wie het doet, waarom ze het gebruiken, en hoe het beter te gebruiken. Als je er nieuwsgierig naar bent, kan ik je vertellen: het is gemakkelijk om te verdwalen en soms rommelig en als je het niet weet, kan het je veel geld kosten.

Hoe crockery schoon te maken Serviesgoed, wanneer goed schoongemaakt, kan een van de meest kostbare dingen. Vele malen vindt u zeer mooi serviesgoed in antiekwinkels en de prijs is vaak erg laag. Dus, hier zijn mijn tips: