Wat is de naam van deze gerechten?

Noor van der Veen

"Dit gerecht heet gerechtenvergelijk. Dit is heel opmerkelijk, als je het vergelijkt met Achter De Molen Etten-leur. " Dit is de reden waarom ik ben degene die berichten een foto elke dag op mijn blog van serviesgoed. Als u geïnteresseerd bent, vindt u meer details over mijn servies collectie in mijn blog post over serviesgoed hier.

De andere dag was ik in een restaurant en de ober zei dat ze hebben een Italiaans restaurant hier in de stad. Toen ik de ober vroeg welk gerecht het is, zei hij dat het een spaghetti bolognese. De ober was een beetje verrast. Wat is een bolognese? Is het een soort pasta? Is het een soort vlees of groenten? En het blijkt dat hij daar een naam voor heeft. Deze bolognese staat bekend als gerechtenvergelijk, de Franse versie van pasta. Gerechtenvergelijk is een gerecht dat meestal in de late namiddag op een zondag wordt geserveerd, wanneer iedereen bij elkaar komt en een groot feest voor zichzelf maakt. Het is een soort soep, die meestal komt in een kom en wordt vaak geserveerd met een stuk brood en wat boter. Het wordt vaak geserveerd in de keuken van een restaurant. De ober bracht het naar mijn tafel met een interessante opmerking aan de zijkant: "Gerechtenvergelijk is een speciaal soort vleessoep. Bekijk de Wok Loon Op Zand review. Het is gemaakt van varkensvlees en uien, in dit geval is het een ham en uien soep, maar het kan worden gemaakt met een verscheidenheid aan ander vlees. Het beste ding over het is dat het nooit te gaar. Als je wilt leren hoe je het moet maken, ga dan hier en ik zal je vertellen hoe." Het was zo'n simpele noot. Ik dacht, dat kan ik wel. Ik ben een chef-kok dus ik dacht dat het kon worden gedaan. Overweeg een vergelijking van gerechten.

Dus we bereid de soep, het was een goede zaak omdat de soep zo goed is. Ik heb het varkensvlees in twee soorten vlees, een beetje spek, en dan ongeveer twee eetlepels zout. Dan stoppen we dat allemaal in een potje. Het duurde ongeveer vijfentwintig minuten om de soep te bereiden. Maar het beste deel van deze soep is, dat in de crockpot het varkensvlees niet zo zout was. Het is goed, want het smaakt beter nadat het komt uit de crockpot.